En lagom dos grönt.se
Hej!

Förmodligen är du som folk är mest – du skulle vilja leva så miljövänligt som möjligt men du har inte tid eller energi över till att leta fram de mest miljövänliga produkterna i affären och jämföra dem mellan varandra. Då har du förmodligen också känt att det vore härligt om det fanns någon att fråga om vilka produkter som är mest prisvärda, snyggast och vart man köper dem. Så kände i alla fall vi och det var därför vi startade En lagom dos grönt .se

Vi testar miljövänliga produkter och tjänster och tipsar dig sedan om våra favoriter i nyhetsbrevet som vi skickar ut varannan vecka. Ämnena varierar, från bästa shoppingbagen, till våra favoriter bland ekologiska bäddset till förslag på hur man komponerar den perfekta söndagsfrukosten med miljön i tankarna. (Klicka här för att se några tidigare nyhetsbrev.)

Vi skriver helt utan pekpinnar och vill att nyhetsbreven ska kunna fungera som små påminnelser om hur du kan ta några små steg för att bli lite mer miljövänlig i vardagen och hur det både kan vara kul och hjälpa dig spara pengar.

Välkommen som prenumerant!

Josefine Grahn

Ps. Skulle du tröttna på oss (även om vi jobbar hårt för att motverka det!) kan du självklart närsomhelst avsluta din prenumeration. Om du undrar hur vi behandlar din information kan du klicka hör för att läsa vår integritetspolicy (öppnas i nytt fönster).

(* visar obligatoriska fält)

Intresseområden
Intresseområden
 


Email Marketing Powered by MailChimp